15 Eylül 2010 Çarşamba

Belçika Usulü Kağıt Külahta Patates Socips

Başarılı, Güvenli ve Saygın Bir Girişime Hoş Geldiniz!



Dünya mutfağının vazgeçilmez lezzeti patatesin Belçika Usulü ile pişirilerek kağıt külahta sıcacık servis ile sunulması konsepti artık SOCİPS ile Türkiye’de. Başta Avrupa olmak üzere yurt dışında çok yaygın olarak bulunan ve neredeyse her köşe başında yer alan Chips Shop’lar artık SOCİPS markası ile Türk tüketicinin yanı başında hizmet vermeye başladı.



Kağıt külahta sıcak patates cipsi konsepti ile tüketiciye kolay ulaşılan, lezzetli, sağlıklı, ekonomik, marka kimlikli ve doyurucu bir aperatif imkanı sunulmaktadır. Aperatif/Hafif yemek olarak her yaşta tüketiciye hitap eden SOCİPS, kent yaşam temposuna uyumlu bir beslenme şekli olarak insan hareketlerinin yoğun olduğu ana arter cadde ve bulvarlarda SOCİPS Shop’lar ve AVM, Sahil şeritleri, Otogar, Havalimanı gibi insan hareketlerinin yoğunlaştığı bölgelerde SOCİPS Kiosklarla tüketicisi ile buluşacaktır.



SOCİPS ilk Shop’unu Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda 2009 yılı başında hizmete açtı. SOCİPS 2010 yılı hedefleri kapsamında öncelikli olarak değerlendirilen dört kentte daha, SOCİPS tarafından işletilecek yada franchising sistemi ile marka paylaşımı yaparak işletilecek işyerleri açmayı hedeflemektedir. 2011 yılında ise belirlenen 25 ilde büyüme hedeflenmektedir.



SOCİPS franchise için bir defa giriş bedeli almakta ve çalışma ortaklarımızdan cirodan pay veya reklam katkı payı adı altında başka mali katılımlar istenmemektedir.



Açılacak işyerinin yer tespiti yapıldıktan sonra işyerinin alanına bağlı olarak değişen yatırım bedeli ile altyapı, dekorasyon tamamlanmakta ve donanım tedarik edilerek franchise'a teslim edilmektedir. Yatırım bedeli açılacak işyerinin boyutu ve tipine bağlı olarak değişmektedir.



2010’lu Yıllarda Her Köşebaşında Yer Alacak Bir Girişim



SOCİPS Gıda, halkımız tarafından çok beğeniyle tüketilen patates cipsinin kağıt külah ile sunulmasının eksikliğini tespit ederek orijinal Belçika Usulü Patates Cips pazarını Türkiye’de hizmete açmıştır. Böylelikle tüketici harcamalarındaki daralma göz önüne alınarak ekonomik, kaliteli ve keyifli beslenme alternatifi sunulmuştur.



SOCİPS, külahta patates cipsi konsepti ile gıda alanında yatırım yapmak isteyen girişimciler için çok cazip, saygın ve yüksek getirili, dünyada çok yaygın olan ancak ülkemiz için yepyeni, farklı bir bayilik ve yatırım alanı yaratmıştır.



Neden SOCİPS?



Önümüzdeki dönemin en yaygın yatırım alanının bir üyesi olmak şu an size çok yakın. Makul bir yatırımla tüketiciye lezzetli, sağlıklı ve SOCİPS markası güvencesiyle ekonomik ve memnuniyet veren bir hizmet sunmak, saygın ve kazançlı bir yatırımı yönetmek SOCİPS ailesine katılmanızla mümkün.



SOCİPS, sadece markasını paylaşıp geri çekilmiyor. SOCİPS Shop’un veya Kiosk’un en verimli şekilde çalışması için tüm destekleri sağlıyor. Sizin daima kazançlı, tercih edilen ve prestijli bir işletme olması SOCİPS’in ana hedeflerindendir.



SOCİPS girişimcisi olmak için dört önemli neden:



-Profesyonel yönetim ve operasyon,



-Güçlü ve prestijli marka



-Kesintisiz destek



-Kazançlı bir yatırım alanı



Kimlerle çalışabiliriz?



-Prestijli bir markanın seçkin temsilcisi olma yeteneğine sahip,



-Tempolu ve takım çalışmasına yatkın,



-Müşteri ve personel iletişimlerini üst düzeyde yönetebilecek,



-Profesyonel çalışma yöntemlerini amatör bir ruh ve heyecanla uygulayacak



girişimciler SOCİPS markası yöneticisi olabilirler.







Bu yepyeni ve geleceğin yatırım alanında güçlü bir marka ile çalışmak ve kazançlı bir yatırım yapmak isteyen girişimciler firma web sayfasından ve iletişim bilgilerinden detaylı bilgi alabilirler. www.socips.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder